Vi samarbeider med Toten Egg for å få ukentlige leveringer av ferske økologiske egg.
PIZZA, VIN OG ØL
Det var på Egertorget det startet helt tilbake i 1894. Siden den gang har vi servert Oslos befolkning brød, boller og kaker. Det var allikevel først i 2013 at vi begynte med pizza. Først på Grünerløkka, så på Gimle og Bekkestua, Sæter og nå på Hasle.
Sjokolade
Fra Valrhona
BRØD
Vi har bakt brød til Oslofolk i 125 år, og i 2019 gjorde vi store endringer. Brødene slås opp for hånd, langtidsheves på kjøl og stekes i en skikkelig varm steinovn for at resultatet skal bli best mulig.
NYSTEKTE KANELBOLLER
Våre kanelboller ble i våres kåret til Oslos beste, og det er en tittel vi ønsker å holde i mange år fremover.
OSLOS ELDSTE BAKERI
Wilhelm Bismark Samson åpner sitt første bakeri i 1894 på Egertorget, med produksjon i kjelleren. Mye har endret seg siden den gang, men vi har fortsatt en filial i de samme lokalene.
BYENS BESTE PEPPERKAKEDEIG
Vi var selv ganske så sikre på at vi laget byens beste pepperkakedeig, men det gjør jo ikke oss noe at Dagens Næringsliv bekrefter det.
Følg oss
FØLG W.B. SAMSON
FERSKPRESSET APPELSINJUICE
Visste dere at vi nylig begynte å presse vår egen appelsinjuice? Den er ganske så uimotståelig.
VÅR NYE WIENERBAKST
Vår wienerbakst har i løpet av året fått en extreme makeover. Og vi mener selv at den nå er bedre enn noensinne.
KAFFE FRA KAFFA
Kaffe er et av våre viktigste produkter. Det er også grunnen til at vi samarbeider tett med kanskje det beste brenneriet i byen.
VANILJE
Vi bruker ekte vanilje, hovedsakelig fra Madagaskar og Tahiti. Les mer om vaniljen vår her.
hva er dette?Check "Remember Me" to access your shopping cart on this computer even if you are not signed in.