FERSKPRESSET APPELSINJUCE

-05.12.2017-

Appelsinjuice er jo svært godt, nesten uansett, men når vi nå skulle begynne å presse vår egen så var det viktig at den ble minst like god, og aller helst enda litt bedre, enn de beste på markedet. Har vi lykkes i forsøket mon tro?

Appelsinjuice01

At man må ha gode, søte og perfekt modne appelsiner er jo en selvfølge, men for å få de beste appelsinene til enhver tid så må man ha et godt samarbeid med fruktleverandøren. Det er nemlig store variasjoner ettersom hvor appelsinen kommer fra, og hvor langt inn i sesongen man er i de respektive landene den hentes fra.

Appelsinjuice02

Når så appelsinene er i hus så kommer det viktigste. Selve pressingen. Vi gjør det veldig skånsomt, og får dermed en juice som er perfekt balansert med masse sødme. Økonomisk sett så burde vi nok presset appelsinene hardere for å få mer juice ut av hver frukt, men da får man den klassiske bitre smaken og den ønsker vi ikke. En appelsinjuice skal være frisk og syrlig, men ikke bitter.

Appelsinjuice03

Hvorvidt vår juice matcher eller overgår andre appelsinjuicer i byen må dere nesten smake og gjøre opp en mening om selv, men vi er i hvert fall ikke i tvil om hva vi synes. Skål!

Appelsinjuice04
hva er dette? Check "Remember Me" to access your shopping cart on this computer even if you are not signed in.