Ledige stillinger

Om oss

Ledigstilling

W.B. Samson ble etablert i 1894 av Wilhelm Bismarck Samson og drives i dag av 4. og 5. generasjon Samson-etterkommere, Morten, Carl Fredrik og Per Christian. Familiebedriften startet på Egertorget i Oslo og er byens eldste av sitt slag. I 1911 ble bakeriet flyttet til Gyldenløvesgate 8 på Frogner, men filialen vår på Egertorget er der fremdeles. Vi har i dag 20 filialer i Oslo og Akershus.

Vi har som ambisjon å være blant de beste i Europa. Det synes vi er et litt hårete og passe abstrakt mål. I vår bransje tror vi det innebærer å lære av historien og skape for fremtiden. Det vi serverer er bakervarer og kaffe, sandwicher, salater, kaker og brød. Det vi derimot jobber med er service. Og vårt viktigste mål å gjøre dagen til våre mange tusen daglige gjester et par knepp bedre.

«For å jobbe hos oss er du nødt til å være interessert i å bidra til å utvikle både stedet, laget og deg selv.»

Dette gjelder uavhengig av den rollen du er ansatt i. Du må ha et genuint ønske om å lære mer om service og smak. Du må være fleksibel og over gjennomsnittet opptatt av hvor rent det er rundt deg, særlig på jobb.

Det finnes ingen faglige krav til å søke på stillinger hos oss. Alt du trenger å kunne vil du få grundig opplæring i og det er gode muligheter for å fordype seg ytterligere i de fagområdene du måtte finne ekstra interessante. Det er imidlertid viktig at du aldri glemmer hva jobben din for det meste består av, uansett stedets ambisjoner: å stå opp fantastisk tidlig, ta oppvasken og rydde bord, og ikke minst: lage og servere hundrevis av kaffe latte med et smil om munnen. Skal du jobbe hos oss, må du ikke bare være villig til å gjøre disse tingene – du må være den personen som på en rar måte liker det litt.

«Vi søker etter baristaer, servitører og ledere – både deltid og heltid. »

hva er dette? Check "Remember Me" to access your shopping cart on this computer even if you are not signed in.