PIZZA, VIN OG ØL

-14.11.2016-

Det var på Egertorget det startet helt tilbake i 1894. Siden den gang har vi servert Oslos befolkning brød, boller og kaker. Det var allikevel først i 2013 at vi begynte med pizza. Først på Grünerløkka, så på Gimle og Bekkestua, Sæter og nå på Hasle.

pizza06

Alt begynner med bunnen. Vi lar pizzadeigen hvile på kjøl i bakeriet mellom 3-6 dager og det gir melet, vannet, saltet og gjæren god tid til å utvikle smak og struktur. Bakt i steinovn gir dette en bunn som er perfekt sprø og rik på smak.

pizza02

På våre kveldsåpne spisesteder skjer det en gradvis overgang fra dag til kveld. Belysningen dempes, musikkvolumet økes, vi setter frem vin og øl og legger menyen på bordene. Kanskje det er en tallerken med antipasti og et glass husets rødvin som frister? Eller kanskje dere er en gjeng som skal spise pizza og spleiser på en flaske musserende?

pizza01

Alle pizzaene våre kommer også i barne-størrelse og i fryseren har vi pinne-is. Tradisjonelle italienske søtsaker som Tiramisu og Panna Cotta har vi også. Samtidig er det ingenting som hindrer deg i å slå deg ned med en kopp kaffe og en croissant.

pizza05

Etter flere år med perfeksjon av både deig, saus og topping synes vi selv at pizzaen vår kan konkurrere med de fleste andre her i byen, men det er det kun dere som kan avgjøre. Så dersom dere enda ikke har smakt på vår pizza og ble litt nysgjerrig, så ta gjerne en tur innom Grünerløkka, Gimle, Bekkestua eller Sæter og gi den et forsøk. Kanskje du finner deg en ny pizza-favoritt?

Velkommen skal dere være.

Ta en titt på menyen vår her

hva er dette? Check "Remember Me" to access your shopping cart on this computer even if you are not signed in.