VALRHONA
-15.6.2020-
Sjokolade......... NAM!
Alt til sitt bruk.
Skal jeg gomle sjokolade på lørdagskvelden så er det ingenting som slår Freia melkesjokolade. Ingen over - ingen ved siden.
Men skal sjokolade pares med andre råvarer, enten det er med melk til en varm sjokolade eller som overtrekk til påskeegg så er det Valrhona som topper listen.
Både på brunn av kvalitet, smak og bærekraft.
Kjernen av Valrhonas filosofi er å bygge nære relasjoner til kakaoprodusenter, slik at deres leve- og arbeidsforhold forbedres, noe som igjen resulterer i beste mulig råvare for sjokoladen: kakao i verdensklasse.
Valrhona ble grunnlagt for nesten 100 år siden i 1922 i sjokolade- og vinbyen Tain l’Hermitage i Frankrike. Navnet gjenspeiler sjokoladens røtter; den blir den dagen i dag produsert på samme sted i Rhône-dalen, på fransk Vallée du Rhône.
Valrhona er sjokoladevalget til mange av verdens mest respekterte kjøkkensjefer, pastry chefer og konditorer - og godt likt av alle de som har forkjærlighet for sjokolade av høy kvalitet og bærekraftig produksjon, fra kakaoplantasjen til ferdig sjokolade.