KAFFE FRA KAFFA

-23.06.2016-

Kaffa har et veldig bevisst fokus på at kaffen kommer fra et bær på et kaffetre hos en kaffebonde i et konkret geografisk område. At det er nettopp dette som gjør at den smaker som den gjør. Vi kunne ikke vært mer enig..

kaffa01

Kaffa er et lite kaffebrenneri med store ambisjoner. Med tilholdssted på Ryen i Oslo, i tillegg til kaffebarene JAVA og MOCCA på St.Hanshaugen og Briskeby, har de vært en foregangsfigur hva gjelder kvalitetskaffe helt siden oppstarten i 1997. Når vi skulle velge ny leverandør og samarbeidspartner på kaffe var dermed valget enkelt.

I tett samarbeid med Kaffa så plukker vi nå ut egne partier med kaffe som vi bruker i våre filialer. Denne kaffen endrer vi flere ganger i året etter sesong og tilgang på råvare. Kaffa har gode relasjoner med kaffebøndene, handler direkte og skaffer dermed en nøyaktig sporbarhet fra kaffetre til kaffekopp.

kaffa03

Når man har en såpass unik og kostbar råvare, så ønsker man også å smake det i selve koppen. Derfor er brenningen av kaffen ekstremt viktig, man ønsker en ren, fruktig og delikat smak som aller helst også gjenspeiler grostedet.

Vi kurser våre ansatte så ofte og nøye som mulig, og gjør vårt aller beste for at kaffen dere kjøper hos oss skal være knallgod. Uansett om det er dagens sorte kaffe, en enkel espresso eller en dobbel latte med soyamelk.

Vi har også kaffebønner tilgjengelig som løsvekt, og vi kverner den gjerne for deg i den grovheten du ønsker. Så da kan du drikke god kaffe både hjemme og i våre filialer.

God kaffe!

kaffa04

(foto: Kristian Helgesen)

Alle bilder er hentet fra Kaffa.no.

hva er dette? Check "Remember Me" to access your shopping cart on this computer even if you are not signed in.