BYENS BESTE PEPPERKAKEDEIG
-01.12.2017-
Vi var selv ganske så sikre på at vi laget byens beste pepperkakedeig, men det gjør jo ikke oss noe at Dagens Næringsliv bekrefter det.
BYENS BESTE PEPPERKAKEDEIG
-01.12.2017-
Vi var selv ganske så sikre på at vi laget byens beste pepperkakedeig, men det gjør jo ikke oss noe at Dagens Næringsliv bekrefter det.
Litt smør og sukker må til.
Selv om både non-stop, seigmenn og melisglasur er godt, så er en pepperkake ganske så avhengig av deigen. Men det er jo pyntingen som er gøy, så hvorfor ikke la oss ta oss av resten?
Det er jo ikke trolldom det er snakk om, og de fleste kan lage en god pepperkakedeig. Men ved å hente ut et par bakertriks fra ermet så lager vi det som er kåret til byens beste deig. Vi bruker selvfølgelig meierismør, og mye av det, sirup er viktig, men hemmeligheten ligger i bruken av kremfløte, skummet kulturmelk og et knippe velvalgte krydder. Det er her smaken ligger. Nam.
Mye av hemmeligheten ligger i krydderblandingen.
«PERFEKT SPRØHET, GOD LUKT, MASSE SMAK OG FIN BALANSE MELLOM KRYDDERNE SAMT RAUS ETTERSMAK. UTEN TVIL TESTENS VAKRESTE OG BESTE PEPPERKAKER. »
Hender i arbeid er også en viktig ingrediens.
Pepperkakedeigen finner du i alle våre filialer, og vi har også pepperkakefigurer som er ferdig pyntet og pepperkakehjerter dersom du ikke har tid til å bake noe selv i år.
Og testen, den finner du her: "Bare én deig gir virkelig gode pepperkaker."
Emballasjen må selvfølgelig ha like høy kvalitet som innholdet.