Kikut

Kikut

Knekkebrød

Knekkebrød

Traver

Perfekt når man trenger litt ekstra energi. Røstet havre gir en karakteristisk, nøtteaktig smak og er blant de sunneste kornsortene vi har.

Grovhet: 76%

Mer info

Dette brødet består av 36% havre og det er nærmest umulig å bake med noe høyere innhold da havre først og fremst er et flatbrød-mel, uten nevneverdige bakemessige egenskaper. Havre er et av de mest helsebringende kornsortene vi har med høyt innhold av flerumettede fettsyrer, mineraler og antioksidanter. Det er er også rikt på det vannløselige kostfiberet betaglukan som bidrar til å senke kolesterolet og stabilisere blodsukkeret. Det er bra for fordøyelsen og øker metthetsfølelsen.

Dette brødet er perfekt for matpakka da det til tross for den høye grovhetsprosenten ikke er altfor tungt. Smaker også nydelig etter en runde i brødristeren.

Ingredienser: vann, sammalt hvete, havregryn, hvetemel, fullkornshavre, havrekli, surdeig av sammalt rug, maltet bygg, salt, gjær

Næringsinnhold: Energi:900 kj / 210 kcal, Fett:2.50gr (herav mettet fett:0.40gr, enumettet fett:0.50gr, flerumettet fett:1.00gr), Karbohydrater:37.00gr (herav sukkerarter:1.50gr), Fiber:4.80gr, Protein:8.00gr, Salt:1.11gr

Allergener

Hvete, Bygg, Rug

kr 50,00
Leveres mandag til lørdag.
Tidligste levering: tirsdag 22. september kl 8:00
Bestillingsfrist: kl 15:00
0-day return