Syver oppskåret
Røstede frø og korn på utsiden og skåldede korn og frø på innsiden gir et saftig og smaksrikt brød med sprø skorpe.
Grovhet: 26%
Vekt: Ca. 630 gr.
Det er smaken av de røstede kornene og frøene vi ønsker å fremheve i dette brødet. For å forsterke smaksbildet har vi også litt røstet rugmalt i deigen. Kombiner dette med litt sødme fra lynghonning og syrlighet fra en rugsurdeig så blir dette en smaksbombe av et brød.
Ingredienser: vann, hvetemel, surdeig av rug, rug helkorn, linfrø, gresskarkjerner, solsikkekjerner, sesamfrø, bygg helkorn, hvete helkorn, salt, maltet rug, honning, gjær
Næringsinnhold: Energi:963kJ / 228 kcal, Fett:4.90gr (herav mettet fett:0.60gr), Karbohydrater:37.90gr (herav sukkerarter:1.70gr), Fiber:4.30gr, Protein:8.10gr, Salt:1.10gr
Hvete, Rug, Bygg, Sesam
Kan inneholde spor av: Melk, mandler, hasselnøtter, pekannøtter, sennep, soya, egg