Lokal lagring synes å bli udyktiggjort i nettleseren.
For den beste opplevelsen på nettstedet vårt, må du aktivere lokal lagring i nettleseren.
Knekkebrød
Knekkebrødene våre er laget på sammalt rugmel, sesamfrø, solsikkekjerner, linfrø og havrekli. De stekes på lav varme over lang tid så de blir tynne, sprø og fulle av smak.
Mer info
Knekkebrødene inneholder også mye kostfiber som er godt for fordøyelsen. Siden innholdet av linfrø, sesamfrø og solsikkekjerner er høyt vil knekkebrødene inneholde mye omega3, B-vitaminer, E-vitaminer, kalsium, jern og andre mineraler.
Her er det så mye smak i selve knekkebrødene at det kan holde lenge med et lag smør. Nam!
Ingredienser: vann, sammalt rug, sesamfrø, solsikkekjerner, linfrø, havrekli, honning, salt
Næringsinnhold: Energi:1200 kJ / 290 kcal, Fett:19.00gr (herav mettet fett:2.50gr, enumettet fett:6.00gr, flerumettet fett:9.50gr), Karbohydrater:17.00gr (herav sukkerarter:2.00gr), Fiber:6.70gr, Protein:9.50gr, Salt:1.00gr
Allergener
Rug, Sesam