Traver

Traver

Kikut

Byggkorn er det mest fiberrike kornslaget vi har og dette er det sunneste og mest næringsrike brødet vi lager. Perfekt for de lange turene i Oslomarka.

Grovhet: 100%

Mer info

Dette brødet inneholder hele 30% bygg, og det er nærmest umulig å bake et brød med høyere innhold da dette er en kornsort uten bakemessige egenskaper. Bygg har en rekke dokumenterte helsefordeler, det er rikt på antioksidanter og rikt på det vannløselige kostfiberet betaglukan som igjen bidrar til å senke kolesterolet og stabilisere blodsukkeret. Det er bra for fordøyelsen og øker metthetsfølelsen.

Vi bruker en spesiell byggsort som heter "nakenbygg" og er en sort som gir mest mulig helseeffekt til matbruk. Der mange andre byggsorter mister nærmere 50% av skallet så bevares hele kornet til "nakenbygg".

Men selv om brødet inneholder lite salt og er et næringsrikt og sunt brød så er det også nydelig på smak. Et par blingser med brunost og salami på tur er helt optimalt. 

Ingredienser: vann, sammalt hvete, bygg helkorn, linfrø, grov surdeig av rug, solsikkekjerner, valset bygg, salt, gjær

Næringsinnhold: Energi:794kJ / 188kcal, Fett:3.10gr (herav mettet fett:0.40gr, enumettet fett:0.00gr, flerumettet fett:0.00gr), Karbohydrater:32.20gr (herav sukkerarter:0.50gr), Fiber:7.80gr, Protein:7.80gr, Salt:0.90gr

Allergener

Hvete, Rug, Bygg

kr 50,00
Leveres mandag til lørdag.
Tidligste levering: tirsdag 22. september kl 8:00
Bestillingsfrist: kl 15:00
0-day return