Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.
Holger
Et surdeigsbrød bakt utelukkende på rugmel. Skåldede linfrø, solsikkekjerner, gresskarkjerner og hele rugkorn gir brødet saftighet og nydelig smak.
Grovhet: 83%
Vekt: Ca. 900 gr.
Mer info
Et rugbrød med en tydelig surdeigsprofil og som kun inneholder rugmel. Med andre ord fritt for gjær og hvetemel. Et saftig brød som holder seg godt i papirpose over flere dager.
Smaken er fint balansert med sødmen fra byggmalt, og er ikke så krevende i smaken som man kanskje kan forvente fra et rug-surdeigsbrød. Passer perfekt med smaksrikt pålegg som grov leverpostei, sild og stramme oster.
Ingredienser
Vann, surdeig av rug, rugmel, sammalt rug, maltekstrakt, solsikkekjerner, linfrø, maltet bygg, salt
Næringsinnhold: Energi:983 kj / 234kcal, Fett:8.30gr (herav mettet fett:0.90gr), Karbohydrater:31.70gr (herav sukkerarter:2.50gr), Fiber:0.00gr, Protein:8.00gr, Salt:1.40gr
Allergener
Bygg, rug
Kan inneholde spor av: Melk, mandler, hasselnøtter, pekannøtter, egg, soya, sennep, gluten fra hvete