Holger
Et surdeigsbrød bakt utelukkende på rugmel. Skåldede linfrø, solsikkekjerner, gresskarkjerner og hele rugkorn gir brødet saftighet og nydelig smak.
Grovhet: 83%
Vekt: Ca. 900 gr.
Et rugbrød med en tydelig surdeigsprofil og som kun inneholder rugmel. Med andre ord fritt for gjær og hvetemel. Et saftig brød som holder seg godt i papirpose over flere dager.
Smaken er fint balansert med sødmen fra byggmalt, og er ikke så krevende i smaken som man kanskje kan forvente fra et rug-surdeigsbrød. Passer perfekt med smaksrikt pålegg som grov leverpostei, sild og stramme oster.
Vann, surdeig av rug, rugmel, sammalt rug, maltekstrakt, solsikkekjerner, linfrø, maltet bygg, salt
Næringsinnhold: Energi:983 kj / 234kcal, Fett:8.30gr (herav mettet fett:0.90gr), Karbohydrater:31.70gr (herav sukkerarter:2.50gr), Fiber:0.00gr, Protein:8.00gr, Salt:1.40gr
Bygg, rug
Kan inneholde spor av: Melk, mandler, hasselnøtter, pekannøtter, egg, soya, sennep, gluten fra hvete