FJELLGRIS FRA VALDRES

-13.12.2019-

Vi har nylig inngått et samarbeid med Stølsvidda, og deres fantastiske fjellgris fra Valdres. Dyr som har det godt, smaker også godt.

1920x600_footer

Stølsvidda er en familiebedrift med utgangspunkt i et fjellgardsbruk mellom Strandefjorden og Stølsvidda i Valdres. De uttaler selv at den flotte naturen og stølstradisjonene i Valdres både inspirerer og forplikter. Derfor vil de produsere mat med en driftsform som er best mulig for dyrene, naturen og matkvaliteten.

om_oss_engasjement

Bak Stølsvidda står Knut Ødegaard som er oppvokst på gården, hans kone Ragnhild Mobæk og deres tre små barn. De overtok i 2005 og siden den gang jevnt og trutt arbeidet med å bygge opp gården til et levebrød. Gården deres ligger på vestsiden av Strandefjorden i Nord-Aurdal kommune og er et gardsbruk på middels størrelse med noen få kalver, høner, bier og opptil 900 fjellgris.

om_oss_familien3

Først og fremst skal vi få skinke fra Stølsvidda, og den skal vi bruke i vår baguette som på få år har blitt en klassiker og en bestselger i alle våre filialer. Steinovnsbakt baguette, gruyere og skinke fra Valdres kan ikke gå feil.

mob-img