Brød

Brødet er en av bærebjelkene våre og hovedgrunnen til at mange legger inn en liten omvei for å komme innom våre filialer på vei hjem fra jobb. Vårt sortiment inneholder brød som dekker hele grovhets-skalaen i tillegg til spennende varianter som baguette, focaccia og speltbrød.

Ingers Rugbrød

Vårt aller groveste brød, og det eneste som er 100% grovt.

Havrebrød

Et særdeles saftig, holdbart og ekstra grovt brød med masse havre.

Knekkebrød

Knekkebrød er perfekt når man er småsulten og ønsker noe sunt og godt.

Villmarksbrød

Et veldig godt og sunt brød med mange gode melsorter, frø og rapsolje.

Byggbrød

Et supersaftig, 100% grovt, smaksrikt og sunt brød. Om mulig enda bedre på dag 2.

Dansk Rugbrød

Et saftig og grovt surdeigsbrød laget på 100% rug, med syrlig og velbalansert smak.

Matpakkebrød

Dette er et grovt og sunt brød uten kjerner som egner seg godt til barnefamilien.

Kneipp

Dette er et grovt og sunt brød, en klassiker som alle har et forhold til.

Speltbrød

Et halvgrovt brød laget på 75% speltmel med masse smak og sprø skorpe.

Grov baguette

En steinovnsbakt grov baguette, dekket med sesam- og solsikkefrø.

Steinovnsbakt rundstykke

Et smaksrikt rundstykke bakt i steinovn med sprø skorpe og saftig kjerne.

Surdeigsbrød

Rett og slett et skikkelig digg brød, laget på 100% surdeig selvfølgelig.

Baguette

En klassisk fransk baguette bakt i steinovn. Tilnærmet uimotståelig.

Landbrød

Et ekte landbrød, bakt i steinovn, god smak av surdeig og med nydelig sprø skorpe.

Solbrød

Dette er et svært godt brød med fin skorpe. Her bruker vi rapsolje som er det sunneste fettet vi har.

Gulrotbrød

Et velsmakende brød med ferske revne gulrøtter, linfrø og rapsolje.

Focaccia

En italiensk klassiker. Et ekstremt saftig og luftig brød med smak av olivenolje og havsalt.

Formloff

En klassiker i de norske hjem. Bakt på den gode gamle måten med ekte meierismør.

Vikingloff

Vikingloffen ble lansert i forbindelse med OL i 1952. Det ble bakt til Hotell Viking hvor alle deltakerene bodde.

Julekake

Dette er en Samson-klassiker som vi har bakt helt siden 1894. Den er så god at vi lager den året rundt.