Brød

Vi har bakt brød til Oslofolk i 125 år. Nå har vi gjort store endringer.

Brødene slås opp for hånd, langtidsheves på kjøl og stekes i en skikkelig varm steinovn for at resultatet skal bli best mulig. 

Kikut

Kraftig byggbrød med masse næring

Holger

Vår vri på et dansk rugbrød

Traver

Et skikkelig saftig havrebrød

Knekkebrød

Knasende knekkebrød med smak av lett brente frø

Ola

Overraskende grovt matpakkebrød, uten hele korn

Valkyrie

Velduftende surdeigsbrød med masse smak

Hausmann

Et urkornbrød bakt utelukkende på spelt og emmer

Syver

Smaksrikt brød laget med syv forskjellige korn og frø

Grov pariser

Steinovnsbakt baguette med smak av røstede frø

Rundstykke

Saftige rundstykker med smak av røstede frø

Ladegaard

Vår versjon av et klassisk, fransk landbrød

Gyldenløve

En saftig loff med smak av smør

Pariser

Steinovnsbakt baguette med mye smak og sprø skorpe