Korona

På grunn av koronaviruset er det endringer i både sortiment og åpningstider os W.B. Samson

Fjellgris fra Valdres

Vi har nylig inngått et samarbeid med Stølsvidda, og deres fantastiske fjellgris fra Valdres. Dyr som har det godt, smaker også godt.

BRØD - 2019

Vi har bakt brød til Oslofolk i 125 år, og nå har vi gjort store endringer. Brødene slås opp for hånd, langtidsheves på kjøl og stekes i en skikkelig varm steinovn for at resultatet skal bli best mulig.

Ferskpresset appelsinjuice

Visste dere at vi nylig begynte å presse vår egen appelsinjuice? Den er ganske så uimotståelig.

Byens beste pepperkakedeig

Vi var selv ganske så sikre på at vi laget byens beste pepperkakedeig, men det gjør jo ikke oss noe at Dagens Næringsliv bekrefter det.

Pizza, vin og øl

Det var på Egertorget det startet helt tilbake i 1894. Siden den gang har vi servert Oslos befolkning brød, boller og kaker. Det var allikevel først i 2013 at vi begynte med pizza. Først på Grünerløkka, så på Gimle og Bekkestua, og nå på Sæter.

Vår nye wienerbakst

Vår wienerbakst har i løpet av året fått en extreme makeover. Og vi mener selv at den nå er bedre enn noensinne.

Nystekte kanelboller

Våre kanelboller ble i våres kåret til Oslos beste, og det er en tittel vi ønsker å holde i mange år fremover.

Kaffe fra Kaffa

Kaffe er et av våre aller viktigste produkter. Det er også grunnen til at vi samarbeider tett med kanskje det beste brenneriet i byen.

Oslos eldste bakeri

Wilhelm Bismark Samson åpner sitt første bakeri i 1894 på Egertorget, med produksjon i kjelleren. Mye har endret seg siden den gang, men vi har fortsatt en filial i de samme lokalene.